2018-12-03 792 瀏覽
新手第一次落club又唔知去邊好,咁唯有問下我個party animal朋友啦,佢又好nice咁話下次帶我一齊落LKF,咁就perfect啦,有佢同我去我都冇咁淆!一嚟到都有啲surprise,呢度個crowd都幾international下。咁我就求其叫咗杯wine 先啦,都唔錯嘅,不過真係要讚下呢度啲service,唔知係咪外國人客多,連帶呢度啲waitresses都好nice!仲有呢度啲駐場DJ都好得,yo得嚟但個場又唔會太嘈,成間bar個vibe好正。個frd拎住杯shot過嚟同我講而家間bar做緊promotion,scan佢地個 QR code同寫底個review就即刻送一杯free shot,呢啲小便宜我就一定唔執輸嘅!呢間bar無論收工想去relax下,或者weekend嚟party下都好啱,下次嚟LKF唔知去邊,可以考慮下呢間啊!