蘭桂坊隱藏左呢一間幾有特色既埃及酒吧 🍻 吧仔細細但係人情味濃厚 🧡 酒類除左常見既酒吧飲品外,仲有佢地多款signature cocktail,值得一試 ❗️食物方便就真係五花百門,埃及式既中東食材,墨西哥食物仲有唔同既酒吧小食。我地食野期間,餐廳仲同各路黎玩鼓既人一齊玩添呀 ☺️ 好有氣氛呀 🤣𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ Mixed Grill Platter 300呢份大大盤既烤雜扒拼盤真係唔小野架!羊架,羊肉腸,雞胸肉,每樣都足夠兩人份量,而且仲係烤得好好,羊架仲係好鬆軟同多肉汁 😋一邊大口食肉一邊飲酒都係種享受呀~✨ Kofta Quesadilla 130呢份羊肉墨西哥餡餅香脆又好味,真係唔會有得輸😎 羊肉味仲非常重,超夾中間既芝士 🧀 佢地仲有兩款醬,辣醬好辣但係好香好惹味,都幾上癮🌶️🍸Balady Signature 98叫得自己名既signature cocktail就梗係要試下啦✌🏻 有好香既菠蘿味,好甜唔苦又唔會太烈。仲中和左佢地好容易有既藥水味,飲得非常舒服架。🍸 Mojito $68(HH)Regular mojito with brown sugar ᵕ̈ ᑋᵉ
蘭桂坊隱藏左呢一間幾有特色既埃及酒吧 🍻

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ Mixed Grill Platter 300

呢份大大盤既烤雜扒拼盤真係唔小野架!

✨ Kofta Quesadilla 130

佢地仲有兩款醬,辣醬好辣但係好香好惹味,都幾上癮🌶️

🍸Balady Signature 98

🍸 Mojito $68(HH)

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

Balady Lounge

📍 15H Wing Wah Lane, Lan Kwai Fong, Central