2022-12-23
LuLu🐽 Happy Celebration together! 🥳🍽🥂🍾💫..呢個聖誕節諗好去邊食大餐未🥳 唔知呢隻咁可愛得意既罐頭LuLu 豬🐽,又深唔深得你心呢❓ 呢個12月Banchan & Cook 就化身做LuLu 豬期間限定主題店🍽,整間餐廳都佈置得整可愛趣致,店內超多打卡位📸,真係可以「Happy Celebration」全間店都好pink💕,銅鑼灣分店更設有限定LuLu 豬粉紅慶典房,超夢幻溫馨喔!而食物方面,更變成 Lulu豬主題Menu🍽,咸點甜點、主食、小食、飲品,款款都打造成可愛豬,賣相超可愛討好,相信大人細個都鐘意🥰!🔸LULU豬粉紅慶典蛋包飯 $188經典既蛋包飯,一切開蛋漿傾瀉而出😍,感覺超嫩滑,內裡滿滿茄汁飯。加上可愛LuLu豬模樣,味道其次、味道滿分!🔸焦糖脆脆炸雞LULU FUN享桶 $155炸得香脆不油膩🍗 而內裡嫩滑,加上焦糖爆谷🍿,甜蜜滋味。🔸BIG LU漢堡 $155Double Beef Burger🍔,加上瀑布芝士效果🧀,超級邪惡!🔸LULU棒棒Croffle $98外脆內軟既牛角包窩夫,加上朱古力彩針 & 鮮忌廉香滑,冬日甜蜜蜜💛
🔸LULU豬粉紅慶典蛋包飯 $188
加上可愛LuLu豬模樣,味道其次、味道滿分!
🔸焦糖脆脆炸雞LULU FUN享桶 $155
炸得香脆不油膩🍗 而內裡嫩滑,加上焦糖爆谷🍿,甜蜜滋味。
🔸BIG LU漢堡 $155
🔸LULU棒棒Croffle $98
外脆內軟既牛角包窩夫,加上朱古力彩針 & 鮮忌廉香滑,冬日甜蜜蜜💛。
🔸暖LULU香蕉朱古力奶 $48
🔸LULU豬歡樂雜莓奶昔 $58
2款Special Drinks☕️,一冷一暖 冬日必試!
×××[반찬앤쿡 Banchan and Cook]×××