2024-08-01
刺身生蠔午市商務二人前 $399呢個餐本身包兩個$88或以下嘅午市定食,如果超過左就要俾差價~都幾抵食,食得好飽之餘,菜式都好多選擇~另外仲有自助沙律區同味增湯俾你𢳂~呢個餐本身包兩個$88或以下嘅午市定食,如果超過左就要俾差價~都幾抵食,食得好飽之餘,菜式都好多選擇~産地直送薄切白身魚刺身八片我諗呢個係鯛魚?勁好食!薄切得嚟仲可以保留到口感,上面啫喱狀嘅醬汁係酸酸甜甜嘅,有啲辣蘿蔔蓉吊一吊味,成件刺身一啲都唔腥,而且調味唔會太搶咗魚嘅鮮味時令生蠔-法國生蠔(2隻)生蠔唔係好大,但係好新鮮好飽滿~唔會太重鹽水味,好鮮甜好滑,咁流淌喺我口腔入面,非常鮮甜~真燒蟹甲羅我同阿媽本身睇到以為份量好少,所以第一片麵包𢳂得好少,點知其實勁多,搞到第二片爆曬出嚟😂入面有蟹膏、蟹肉、蟹子、鵪鶉蛋,攪拌下就食得,鹹鹹香香配住脆卜卜嘅麵包片非常夾,好好食🥰A5和牛小鍋烏冬牛肉上嚟時係未熟嘅,但係好快熟,記住要定時攪動下如果唔係好容易痴底~烏冬好q彈好好食,牛肉都勁嫩,入口即溶,份量都幾多~火焰帶子海膽丼 $198足足有六隻帶子、六份海膽同魚子醬,勁足料!全部都好新鮮好鮮甜,下面舖住啲醃過嘅紫菜,飯都係醋飯
産地直送薄切白身魚刺身八片
時令生蠔-法國生蠔(2隻)
真燒蟹甲羅
A5和牛小鍋烏冬
火焰帶子海膽丼 $198
足足有六隻帶子、六份海膽同魚子醬,勁足料!全部都好新鮮好鮮甜,下面舖住啲醃過嘅紫菜,飯都係醋飯,整體比較酸,同埋上面嘅料一齊食意外地幾夾幾順口,好食!