2023-08-02 366 瀏覽
又過嚟食Tiger Lily,so far Mikiki入面覺得呢間係比較高質嘅餐廳,起碼環境靚啲又有得嘆咖啡,都好啱慶祝活動去食 (留意返:擺低個蛋糕唔拎出嚟切 都係要加切餅費)! 最近發現佢Lunch原來係有扒餐,有雞扒同牛扒,可以揀配意粉或者薯菜。價錢嚟講相比起嗌意粉,我覺得有得鋸個扒反而抵食啲🤭🤭。有餐湯跟埋,都係保持水準幾好飲嘅!啲餐具同裝修又夠少女風,就算唔係打卡,有時過嚟食吓都開心嘅!😬😬我揀咗雞扒餐,其實都食得好飽肚,塊扒大大塊,又整得幾嫩滑。我而家係放棄咗嗌百零蚊嗰啲意粉,反而食呢個夠味又夠飽👌🏻,揀配意粉都唔會好乾同冇味。如果唔係追加特式咖啡,基本咖啡或茶都包,都算係唔錯嘅選擇!Btw 呢度冷氣好凍🥶!
(留意返:擺低個蛋糕唔拎出嚟切 都係要加切餅費)!

Btw 呢度冷氣好凍🥶!