2024-09-24 217 瀏覽
星期六中午一點鐘到,見入面餐廳大約五成座位有人坐, 餐廳內面裝修較為昏暗,以黑灰色tone為主。我哋四人叫咗午餐定食,set lunch 燒肉餐 可揀三款燒肉,大約118蚊一個餐, 有包嘢飲 ,有唔同肉類可以選 例如有單骨雞翼、牛舌、牛肩肉、 五花腩 等等, 每種肉大約得三片, 份量略少😑, 大食啲應該覺得唔夠飽,有部分肉佢已經預先調味 ,有啲蒜蓉喺上面,有啲燒汁喺上面,仲有烤爐側邊 泡菜蛋 同埋粟米芝士,無限添加。 我哋發現全間餐廳枱面都冇調味料畀你,其他燒肉餐廳 基本 會有啲salt /pepper或者另類調配 嘅肉汁, 佢呢度就欠奉😒。如果唔食燒肉,可以嗌湯烏冬/湯麵或蛋包飯或 炒飯類 或者其他韓式炸雞,都幾多選擇。