2016-01-31 1188 瀏覽
本身去開其他樓上cafe同朋友開小組定期會議,因為join咗果間做會員有coupon丶食嘢有折,所以就算station 3個位置比較方便d丶光猛d但嘈d都冇去好耐。近排呢2次因為食厭咗之前果間,個朋友又好掛住station 3 d cake,就轉咗去station 3。啱啱好今次睇到openrice有early bird coupon就預早book定,仲問埋係咩指定套餐,諗住可以慳返d……點知去到店員先話個只有order個special offer for lunch party menu先有折……喂呀,唔係話party set唔好,但我明明問過lunch set用唔用到先嚟,我真係好唔忿氣……不過唔忿氣都無用呀,因爲station 3有最終決定權。Station 3界開咗2個場,去到右面個場full曬,叫咗我地去左面個場,得1枱有人實靜好多。之前喺右面個場,又嘈,揮手d店員都唔望去客人果面,好似避客收埋自己咁顧住圍內傾計,搞到我地要走出去order。左面個場好好多,我地最後叫咗下面$80/head的party menu,埋單每人$70.5。比起lunch set,佢多咗小食同甜品(多

比起lunch set,佢多咗小食同甜品(多士),嘢飲任飲。個薯角熱辣成碟上,咖喱角同餃子拼一碟上,麵飯份量足,但個人餐具變紙杯丶紙碟丶膠叉。飽就飽,但就睇你係未要食咁多……下圖係甜品,好似多士版嘅麥芽酥,熱上ok嘅。最後食剩幾隻咖喱角。
提提你,佢廁所成日冇廁紙。