餐廳: 元気寿司 (友邦廣場)
資訊:

2016-05-22 306 瀏覽
記得好細個時,每次放假都好期待屋企人帶我去食元氣,次次都要排長龍先食到。後來大個左,多左好多唔個壽司連鎖店,所以已經有超過十年冇食過元氣啦!!!!!!今日去北角搵朋友lunch, 佢office 就係附近,所以就近近地係樓下搵間餐廳食,咁岩見到元氣唔洗排隊,所以我地就入左去搵食啦...我對元氣既印象仲係逐碟逐碟拎叫既壽司原來而家佢地有lunch set.. $88 有以下食物salad, sushi, sashimi 同埋 Udon,好豐富...刺身有三文魚, 蝦及帶子, 都幾新鮮,好鮮甜爽口!!!!!壽司方面就有蛋,熟蝦,北寄貝,三文魚同埋兩個卷物d壽司唔算肥,肉較少,冇乜味道,相比刺身較為失色烏冬色淡味濃,魚味好重,烏冬爽滑

我對元氣既印象仲係逐碟逐碟拎叫既壽司
原來而家佢地有lunch set.. $88 有以下食物

刺身有三文魚, 蝦及帶子, 都幾新鮮,好鮮甜爽口!!!!!
壽司方面就有蛋,熟蝦,北寄貝,三文魚同埋兩個卷物
d壽司唔算肥,肉較少,冇乜味道,相比刺身較為失色
烏冬色淡味濃,魚味好重,烏冬爽滑
2016-05-17