2023-02-23 838 瀏覽
好耐之前有食過佢既dinner,當時覺得質素不錯。最近知道原來有lunch set $75, 性價比好似唔錯咁,就去試下。當日lunch唔洗等位,但入埋我地都剛好full了。lunch有6個定食選擇,跟沙律同湯,dinner就只有一碗魚生飯。記得dinner都有一碗黑蚊蚊既魚生飯好多人叫,見lunch都有類似,就叫左黑丼,有甜蝦蓉、間八魚、北寄貝同黑飛魚籽,材料十分豐富新鮮,味亦都好夠,唔洗再加豉油同芥末。 一路食嘅時候,覺得好似有陣羅宋湯嘅味,飯係暖暖地,唔知係咪因為佢個汁,唔係平時既壽司凍飯。本身以為雜錦魚生丼會好細粒既角切,見到朋友點既又覺得唔錯,好豐富料又大粒,有誠意既,下次應該會試下依個。

2023-02-08