2023-07-06
✿╮❤╭✿✿雜感女生 好味日記✿˚*•✰。MaMaDay make you Happy day。✰•*˚✿✿小資女的Dolce Vita✿✿❤餓底飯聚.食勻全世界❤❤吾係POL - Peggy On Line.Proof Of Life❤ ❤ 知道Ms.A最近心情麻麻地就帶她到MaMaDay尋開心她第一次來看到這裡的裝修 及 餐牌就開始由眉頭深鎖到笑逐顏開開始由動力點餐好開始好進步 你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?Yuzu Yakult Frappe平日單飲益力多會覺得好甜呢個配上柚子沙冰益力多同柚子,甜酸中和,味道出奇特别好搭,酸酸甜甜,夏日首選 玫瑰山楂茶梳打飲左有助降血壓Rose & Hawthorn Tea Soda有玫瑰花香有山楂茶酸甜味有梳打醒神3者融合,不偏甜開胃清新又消暑 求其是但乜都炸啲啦Whatever Fried Platter上枱時有炸蝦,炸蠔,炸薯條,炸芝士炸蝦夠吉列炸蠔夠飽滿炸芝士夠拉芝炸薯條夠新鮮熱辣 蒜蓉虎蝦比薩鐘意食既就鐘意食Garlic Garlic BangTiger Shrimp Pizza虎蝦大隻鮮甜,蒜蓉惹味加上拉芝(士)Pi
✿雜感女生 好味日記✿
就開始由眉頭深鎖
到笑逐顏開
開始由動力點餐
好開始好進步
你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?
Yuzu Yakult Frappe
平日單飲益力多會覺得好甜
呢個配上柚子沙冰
益力多同柚子,甜酸中和,
味道出奇特别好搭,酸酸甜甜,
夏日首選
3者融合,不偏甜
開胃清新又消暑
求其是但乜都炸啲啦
Whatever Fried Platter
上枱時有炸蝦,炸蠔,炸薯條,炸芝士
炸蝦夠吉列
炸蠔夠飽滿
炸芝士夠拉芝
炸薯條夠新鮮熱辣
蒜蓉虎蝦比薩
鐘意食既就鐘意食
Garlic Garlic Bang
Tiger Shrimp Pizza
虎蝦大隻鮮甜,蒜蓉惹味
加上拉芝(士)
Pizza夠薄夠鬆夠脆身
是我最愛
美利堅合眾國草飼肉眼扒
Medium Rare U.S.A. Rib Eye Steak
店員建議的7成熟美利堅合眾國草飼肉眼扒
脆口大片泰式炸蝦片,蝦味濃厚,又脆卜卜
芝麻醬木魚烏冬,動感木魚絲,冰涼清爽芝麻醬烏冬
又帶有2種不同口感
和風滋味超重
再配上新鮮芝麻醬沙律
非常豐富
Caramel Crunch
焦糖脆脆
焦糖,焦糖脆脆,海鹽雪糕,奶蓋
新鮮即製厚身窩芙,趁熱入口軟綿綿,焦糖好甜香,焦糖脆脆粒粒都好crispy,
配上海鹽雪糕,同香味濃奶蓋
是甜鹹Balance的甜品好選擇