2024-11-29
🍲 套餐C 120分鐘放題($238)🍲 鍋底方面分兩大種類,日本名物湯底同香港限定湯底,今次我同朋友揀咗壽喜同出面好少見嘅柚子貝柱湯,柚子貝柱湯帶少少柚子嘅酸味,整體湯底味道唔會好濃,唔會搶左肉嘅味道🥩 肉類方面有美國肥牛、美國精選牛肉、美國牛板腱,美國SRF極黑牛同西班牙栗豚;牛肉雪花均勻,而且切得比較薄身,淥一淥好快就食得,個人推薦美國SRF極黑牛,大大塊之餘牛味非常香濃🍣 除左肉之外,套餐仲包括壽司放題,壽司都有成10款選擇,有火炙三文魚、鱈場蟹棒、鰻魚,熟帆立貝等等🥬 自助吧方面有各式各樣嘅丸類,菜類同麵食,而且非常乾淨整齊,職員亦會不時refill;仲可以透過QR Code落單點蜆,虎蝦同青口,蜆好鮮甜,蜆係套餐包埋,至於需要虎蝦同青口則需要加錢🧃 飲品方面有唔同種類嘅罐裝汽水同果味茶,亦有自家製嘅茶飲,例如酸梅湯,竹蔗矛根等等🍧 甜品方面有一個小甜品櫃放咗乳酪杯,小蛋糕等等,旁邊有兩個雪櫃各自放有唔同配料嘅自製刨冰同雪糕雪條,仲可以透過QR Code 點特色嘅日韓雪糕雪條,朋友仲好驚喜呢度可以食到佢想食嘅西瓜雪條整體來講呢度座位闊落,坐得舒服,選擇都頗多,呢個價錢嚟性價比
整體來講呢度座位闊落,坐得舒服,選擇都頗多,呢個價錢嚟性價比👍🏻