REFLECT Restaurant & Bar

-旺角又有新餐廳🍴🍴Mexican fusion rooftop bar and restaurant😋位於旺角城市中心D3 站一出 1分鐘就到啦佢地主打墨西哥菜式 👀岩岩開業無耐⋯仲有室外打卡位 天氣涼啲可以坐出去chill chill飲下酒🍻🥃🍸Bar枱倒影酒櫃最吸睛 亦係最多人打卡既位置📸我地2個人 叫左4款食物同2杯mocktail 人均$430到⋯.✅墨魚肉醬寬條麵 Calamari Bolognese全人手製作意粉 有蛋香又帶少少咬口加埋墨魚肉醬仲有芝士香氣 味道幾夾✅焗玉米片 Nachos 經典墨西哥小食之一🤤吹水飲酒最岩🔥脆卜卜玉米片加埋芝士同碎牛肉 仲有酸菜同辣椒✅瑪格麗塔手工披薩 Margherita PizzaPizza餅皮🍕用墨西哥薄餅層層堆砌比起一般既酥脆 大細大約8寸左右 芝士味都好香濃✅墨西哥夾餅 Tacos w/Chicken雞🐔牛🐮蘑菇🌮三款不同餡料可以揀今次就揀左雞肉餡 啖啖雞肉好足料🤤夾埋芝士碎🧀牛油果醬🥑、蕃茄粒🍅同埋酸忌廉 口感非常豐富🍹Jardin Secreto 🍹Fuzzy Fuzzy

旺角又有新餐廳🍴🍴

比起一般既酥脆 大細大約8寸左右 芝士味都好香濃

✅墨西哥夾餅 Tacos w/Chicken
雞🐔牛🐮蘑菇🌮三款不同餡料可以揀
今次就揀左雞肉餡 啖啖雞肉好足料🤤
夾埋芝士碎🧀牛油果醬🥑、蕃茄粒🍅同埋酸忌廉 口感非常豐富

🍹Jardin Secreto
🍹Fuzzy Fuzzy