餐廳: 沙嗲王 (現時點)
資訊:

2018-02-24 221 瀏覽
我發現沙嗲王成日同動漫.遊戲crossover 今次既期間限定就係男朋友嘈住要黎既Monster Hunter world不過望過個主題Menu 啲嘢食都係唔太吸引 所以淨係叫咗杯嘢飲硬化藥 百香果雪梨蜜配啫喱 $37好清涼又唔會太甜 仲有滑溜溜既啫喱增加唔少口感 個玻璃杯仲可以帶返屋企添 (不過其實都冇特別 普通透明樽一個 所以無拎到)日式蟹粉豆腐鍋配飯 $68豆腐細細粒好滑 個鍋好足料 熱辣辣 蛋黃羹好濃味 比較咸 最岩撈飯 男朋友好中意食煙肉菠蘿鮮茄醬Pizza $38個餅底有驚喜 好脆好鬆化 不過略嫌太油 pizza細細個但性價比算高避風塘鮮魷皇子 $60本身想食避風塘軟殼蟹 點知賣晒 所以就叫左呢個類似既 但係炸得太over了 比較油膩 睇見都唔想食

硬化藥 百香果雪梨蜜配啫喱 $37

日式蟹粉豆腐鍋配飯 $68

日式蟹粉豆腐鍋配飯

煙肉菠蘿鮮茄醬Pizza $38

煙肉菠蘿鮮茄醬Pizza

避風塘鮮魷皇子 $60

避風塘鮮魷皇子
2018-02-19
40 分鐘 (堂食)
日式蟹粉豆腐鍋配飯