2022-10-02
𝐌𝐢𝐧𝐨𝐫𝐢 𝐎𝐦𝐚𝐤𝐚𝐬𝐞📍 Causeway Bay, Lockhart Rd, L' Hart, 11/F銅鑼灣性價比高嘅廚師發板餐廳✨店內環境唔大,全部都係bar枱,有喺日本local餐廳feel今次我哋叫咗佢個omakase lunch set $880pp真係有好多嘢食比起其他omakase,佢入面嘅種類都算多,包括3個前菜、5個刺身、5件壽司、1個熱食、湯同甜品比較有驚喜嘅係圖一、二嘅三款吞拿魚刺身中間夾埋紫蘇葉一齊食吞拿魚夠肥美,加上三款部位唔同令到口感更加豐富,夾埋紫蘇葉令佢整體無咁漏👍🏻佢嘅烤馬油魚,魚皮烤得好香脆,肉質又夠滑💯食完所有主菜之後佢仲會送上麵豉湯同埋甜品🤰🏻呢個價錢佢嘅食物份量同埋質素來講真係好抵食10月份佢哋仲做緊開業一周年優惠,晚市四位同行一人免費,大家有興趣就快啲去試吓啦‼️Follow our Instagram:@itsoureatingdiary_ ❤️
銅鑼灣性價比高嘅廚師發板餐廳✨
比較有驚喜嘅係圖一、二嘅三款吞拿魚刺身中間夾埋紫蘇葉一齊食
佢嘅烤馬油魚,魚皮烤得好香脆,肉質又夠滑💯
食完所有主菜之後佢仲會送上麵豉湯同埋甜品🤰🏻
呢個價錢佢嘅食物份量同埋質素來講真係好抵食