2017-10-22 1996 瀏覽
Moonshine & The Po’s Boys係一間深受ig, openrice foodbloggers歡迎既餐廳。今次我就同幾個朋友慕名而來試下係味真係咁掂😀Iberico Baby Back Ribs ($250) 當然好唔好味係好主觀,但呢個baby back ribs啲肉又韌又少,調味過酸,definitely not what i expected from a $250 dish.再黎試下佢地洗哂版既Peanut Butter & Popcorn milkshake ($135)一句講哂:不知所謂。杯野用黎睇就ok,但飲落係冇味既。連基本既奶味、花生醬味都冇,好似一杯怪味水咁。輕鬆冇左$135,大家唔怕中伏既可以照嗌黎影張相既😀

Iberico Baby Back Ribs ($250)
Iberico Baby Back Ribs

Peanut  Butter  &  Popcorn  Milkshake