2024-11-04 721 瀏覽
今日屋企人生日,家姐就揀咗呢一間喺渣打銀行中環嘅mott32, 呢一間餐廳非常出名之前已經見過有好多唔同人介紹,我都同屋企人非常期待,我哋首先預訂咗叉燒,當日去到嘅時候,確認咗定位之後就好快入到去!餐廳嘅座位非常闊落,而且入邊係坐得幾舒服,非常適合家人聚會,而且唔會太嘈,我同屋企人都對安排非常滿意!其中佢哋最欣賞嘅就係佢嘅西班牙黑毛豬,呢一個叉燒既肉質好鬆軟,餐廳喺烹調嘅過程做得好好,成個黑毛豬叉燒肉汁好豐富,烤製叉燒時候嘅醬料亦都好香,咬落去嘅時候亦都好有口感,厚切,好perfect!另外嗰個蟹子炒飯都好好,好乾身,屋企人好鍾意食,而且口感好多元化,成個炒飯非常高級!