2021-02-03
收工就去左v walk 行街街順便就睇下有咩飲(≧▽≦)見到間舖頭幾靚就入左去睇下去到個陣鋪頭好多人排緊隊 收工時間特別多人(´Д` )不過同事都好快就準備左兩杯野飲比我~- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -我揀咗兩杯都有麻薯既😗平時咁中意飲珍珠奶茶既我 真係真係好少見會有”麻薯”✨✨會加入去野飲到 覺得好似幾特別🤍🍑白桃麻薯鮮奶 $28成杯都係粉紅色💕💕好少女心 完全吸引到我🥺上面仲有d士多啤梨乾🍓一啖啜落去 就咬到好多【淋支支】煙煙unun 既麻薯😍同我想像中既完全唔同!!!口感好得意 (◐‿◑)入面仲有啲🍑🍑味既啫喱 啖啖果肉 估唔到又幾夾喎配埋奶綠 有驚喜(^o^)玉子麻薯奶綠 $28上面粒玉子好qq啊 仲以為係有蛋係入面原來係奶蓋同芒果肉黎 打卡一流😏朱古力粉撈勻左之後好似朱古力奶咁🐷個底仲有好多黑糖珍珠🌟最值得一讚既係d珍珠 好好咬大大粒 一d都唔會覺得硬 好有咬口好味過天_囉😡價錢黎講咁多材料係入面又唔算太貴下次經過仲想試埋其他野飲,今日真係飽死我了(≧▽≦)推介推介!!H先生今日唔得閒無得陪我一齊飲😢
🤍🍑白桃麻薯鮮奶 $28
玉子麻薯奶綠 $28