2024-08-13
尋晚就去咗食呢間日式火鍋放題 位置勁方便我,因為係megabox 姐而價錢都唔貴,最貴既set 都係$398 不過!已經係日本黑毛和牛!! 🤩🤩一人一鍋,可以自己揀鍾意既鍋底,而加湯,出面可以自己fill 我呢就要左個壽喜燒湯底,甜度適中,唔會太甜!配上靚靚既牛肉 🤤🤤 就啱啱好啦而揀好餐同湯底,佢哋會每樣肉類都上 比你食住先,而且亦會介紹返邊種打邊種,方便你之後encore 而叫得呢個餐,黑毛和牛當然係重點啦!你望到佢油花好靚!更重要嘅係 佢次次黎既水準都好穩定!🤩🤩🤩 我哋都食咗好多份 至於其他肉類,我就推介牛板腱,相對無咁肥,肉味會比較突出 ,平衡下口腔既油膩感 另外,仲可以叫啲壽司黎食,雖然款式唔多,但係好食架! 另外,呢度既飲品都好出色!竟然有自家製既花旗蔘蜜,鴨舌香檸檬茶等等! 😎😎呢個真係值得一讚!至於甜品方面,有西瓜啦、蛋糕仔、雪糕、仲有可以自製刨冰corner !!
位置勁方便我,因為係megabox 姐
而價錢都唔貴,最貴既set 都係$398
不過!已經係日本黑毛和牛!! 🤩🤩
而叫得呢個餐,黑毛和牛當然係重點啦!
另外,仲可以叫啲壽司黎食,雖然款式唔多,但係好食架!