2012-09-16 4 瀏覽
上星期六同朋友去左沙田,朋友話佢同事係沙田食過一間餐廳好吸引,好想食,搵左一輪都搵唔到,之後去客戶服務問先知原來我地冇搵錯地方,不過要再轉入去先見到!!坐下就睇餐牌,餐廳環境幾舒服,我地分别都叫午攴,同樣叫洋蔥湯跟沙律,朋友食煙三文魚意粉,我食蜆肉意粉,碗洋蔥湯好好飲好甜呀!有些洋蔥絲,正呀!!沙律係麻醬伴椰菜絲,有少少蕃茄粒,椰菜絲切得好幼,加埋好香的麻醬一齊食好好味,好有咬囗,good!! 跟住係多士,麵包係呢度的主打,好香好好味,少少酥皮的味道,加埋牛油一齊係好好的配撘!!我跟朋友的套餐分别係我係多士及意粉係分开上的,朋友係全份上,賣相靚d,有半隻奇異果,士多啤梨,煙三文魚意粉好多三文魚架,好好味喎,意粉唔油几乾身,夠爽口彈牙,好味!!我的蜆肉意粉都好多蜆肉,好香好爽好味,都係一樣乾身唔油的呀!包一杯飲品,這個午餐原來晚上都係一樣不過要貴几十蚊,咁樣就好唔抵啊!我們走後朋友話想買麵包,呢度有外賣麵包的,但係仕应真的有点不想做你生意的態度,全程黑面,冇咩反应,其實我們係入面食嘢佢加水的態度也好差,好大力將隻杯放回枱上,服務有待改善!

2012-09-08