2014-08-09 1313 瀏覽
晏晝上完堂,同朋友諗住揾間cafe hea 吓。朋友邊向我推介了這間cafe。十二點幾上到去,唔使等位就有得座,店主(估計係老闆)便熱情的向我們推介各種菜式。由於我想快啲有得食,她便向我推介意式肉丸意粉。賣相幾好,素肉丸味道好,又不會硬。(之前係其它地方食的素肉丸多是硬硬同成舊粉)飲品 Ice Double Chocolate, 超 yummy, 我除了説 really 超chocolate 之外,都唔之講乜好。Chocolate Cake 也是超Chocolate, 仲要係vegan 的,很小vegan cake 做得個texture 咁好👏。。。而且成個cafe 人唔多,環境也不錯,店員也super nice, 絕對係hea hea 好選擇,

• Double Chocolate Cake
  • Chocolate Drink