2024-04-09 84 瀏覽
No money so lonely 相當玩味嘅泰國餐廳,淨係個名都已經值得入嚟試一試,盡量環境相當多打卡位,今日同咗朋友一齊試吓,食完就真係No Money啦佢哋嘅餐牌都相當有心思, Pizza愛好者嘅我當然唔少得睇吓有啲咩Pizza啦泰式魷魚薄餅,個感覺好似都唔差喎,燒魷魚一定好食,薄餅又唔錯, Pizza表面鋪滿咗大量嘅魷魚乾,然後底層在鋪上厚厚嘅芝士,即刻有拉絲嘅感覺口感相當滿足, Pizza皮都相當鬆軟然後再嗌咗個魷魚圈,哈下變成咗魷魚大餐添,呢個都係新鮮炸起,上枱嘅時候非常之熱,要留意 ~ 食材相當新鮮 魷魚相當爽脆😜😜 最後影咗幾張相俾大家睇吓個環境啦,一齊過嚟試吓啦No Money so Lonely 😙😙今鋪真.
No money so lonely