2023-08-04 6 瀏覽
趁住Happy Friday,同咗朋友去銅鑼灣依間「Moon Ocean」Chill下,酒吧嘅Menu同裝修設計都沿用Ocean嘅Concept,等大家可以好好Enjoy置身海洋嘅感覺。*此餐廳收取加一服務費。Moon Ocean(單點$138),嚟到Moon Ocean緊係要Order翻杯Moon Ocean,飲依杯Cocktail會飲到夏日與海洋嘅Feelings,因為依杯酒採用咗唔同熱帶水果混合Tanqueray Gin而製成,飲落有果味中和咗酒嘅苦味,所以容易入口。California Strawberry(單點$138),同樣係一款主打水果調味嘅Cocktail,不過依次係用士多啤梨Mix Red Wine,坊間比較少見,飲落酸酸甜甜,容易接受嘅味道。Spring Rolls(單點$68),即叫即炸,食落熱辣辣,口感香脆,好足料。Nuts(單點$20),麻辣花生,食落好香口。

*此餐廳收取加一服務費。

Nuts(單點$20),麻辣花生,食落好香口。