2025-01-12
今日同男神食個brunch 慶Christmas 🎄 這間餐廳不是第一次食,食物質素保持到,環境仍然舒服,服務也保持到👍🏻「Welcome drink」可以揀白酒,紅酒,無酒精酒🤭 我揀左無酒精,出乎意料之外是清甜的有氣飲品👍🏻「Antipasto」 有芝士,蜜瓜拼火腿,鵝肝多士,煙三文魚卷,這是無限任添食,我最欣賞係蜜瓜拼火腿,蜜瓜很鮮甜配上火腿,點正呀❤️「homemade past」 可到出面自己選擇配料,意粉類型,醬汁🤭我揀左大頭蝦,番茄煙肉意粉,師父炒至剛好,軟硬適中👍🏻「Main 」我揀左肉眼,肉質較軟,外層燒內層軟👍🏻佢既配料也相當出色有焗薯。「Dessert 」A Lux Cheese Platter,不同芝士🧀的口味,配上堅果是絕配呀☺️