2018-09-11
我同hubby都鍾意食oyster,所以係佢生日我就揀左呢個oyster bar同佢慶祝生日我地一人點左半打oyster,我地其實都唔算好識揀,所以就叫左waitress介紹,我地鍾意食creamy d,有d海水味但唔鍾意太多鐵秀味,佢介紹左幾款比我地,講番,結果佢介紹果幾款其實都係爽口為主唔太creamy....但都好好味道佢介紹左(大概個名)honey pointscottish rocklambertgillardeaumajesticbelon之後仲叫多左兩款seafoodcherry stoneark shell呢兩垃海鮮係冇咩特別的咁除左食oyster係唔飽肚的,所有當然要叫d main啦我地叫左一個pasta一個steakfoie gras pastaangus rib eyespasts幾好食,而個rib eyes真係好好好好好好食,係重點佢煮得岩岩好,又juicy,加上佢有少少黑醋salad舖底,個味超級夾估唔到係呢間oyster bar搵到間個steak整得咁好食
佢介紹左(大概個名)
honey point
之後仲叫多左兩款seafood
cherry stone
ark shell
呢兩垃海鮮係冇咩特別的
咁除左食oyster係唔飽肚的,所有當然要叫d main啦
我地叫左一個pasta一個steak
foie gras pasta
angus rib eyes
題外話/補充資料:
但要提一提,佢裡面有個男waiter (定唔知boss) d態度係超級差..