2023-05-13
今次非常開心 係中環區尋寶竟然俾我試到間 環境非常之適合dating 或者朋友傾計聚會的 餐廳(入面仲有個Private Bar area~)呢間餐廳overall評價,我會俾得幾高分 因為一入去點20嘅歐陸式設計 樓底高的大廳嘅大吊燈已經吸引咗我嘅眼球 成個環境非常之舒適寬敞 有空間感 食物方面都非常之高質 佢係有少少日式混合西餐的風格 餐巾都係和式摺法 卡哇依呢😆💕喺成個set dinner入面 我最欣賞佢嘅主菜 和牛😍 賣相精緻粉嫩之餘 真係食落都極之Juicy同埋有濃濃的和牛味 另外佢嘅前菜魚子醬煙牛肉他他 都好出式 因為佢哋兩者嘅配搭互相突出左大家嘅鮮味 而且牛肉Tata嘅質感食落口好軟 成件事好夾 最後我覺得呢間餐廳都好適合推薦俾鍾意打卡同埋儀式感嘅朋友仔 因為佢嘅燒帶子 蟹肉煲仔飯,同埋甜品係會推埋架車仔喺你面前烹調 然後逐樣送上你面前~ 服務很好🫶🏻係一次好愉快嘅用餐體驗~
係一次好愉快嘅用餐體驗~