餐廳: Puppuccino
資訊:

2023-05-24 65 瀏覽
呢間餐廳好dog friendly🥰內外都可以比寵物入去有好多人都帶住自己毛孩去食飯🤩我地選擇左坐出面 點知熱到飛起🫠😂😂好彩Daddy收工太陽都未落山☀️仲有自然光 影相好靚😆Staff都好nice又同阿女玩又同Teddy玩☺️阿女都係一貫作風好nice咁say hi👋🏻 有埋pet menu🥰好有heart❤️蒜香牛油蜜糖雞翼🐥評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸得好香脆卜卜 咬落去好juicy 肉汁鮮嫩雞皮面仲有蒜香蜜糖 令人食到停唔到英式炸魚薯條🍟評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻估唔到係咁大份🙈炸到外脆內嫩炸魚厚身又脆香 配埋他他醬更有風味薯條亦都係即炸 好香口 但唔會好油膩 燒酒烤豬肋骨🐷評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻係用慢煮嘅方式 所以肉質係好嫩滑配左一層燒烤醬加小小辣醬味 口感昇華燒豬頸肉🐷評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個豬頸肉比100分 燒得超好食咬落有微微嘅脆 肉汁豐富 口感嫩滑三文魚羊肉甜薯撻🥧比較mini但睇得出好用心製作 擺盤都好靚味道我就唔知喇但我嘅毛孩食得好滋味🤤
呢間餐廳好dog friendly🥰內外都可以比寵物入去
有好多人都帶住自己毛孩去食飯🤩