2022-05-23
近日愛上左去動物餐廳 依間餐廳位於將軍澳 有分動物區同非動物區🤭唔只要帶自己主子去 都要同下朋友既主子去玩下架嘛🤩餐廳環境又大 裝修又靚好岩打卡 坐得好舒服 比狗狗坐埋都相當闊落😆而且好多人都帶埋自己既寵物黎 大家都好可愛啊🫶🏻都有專比狗狗既Menu📋狗式炸雞🍗配薯條🍟入面有激素雞肉、甘筍、南瓜、鱷魚肉、牛奶味潔齒骨 全部都係適合主子食架😆而且健康 可以放心食🤭我地自己就簡左📋流心蘭王蛋美國安格斯牛肉漢堡🍔我真係好中意食漢堡既人😂有得簡都係簡漢堡食😆隻流心蛋十分正 加上依個包唔會好鹹 好滿到我 同主子一樣有薯條食😍成個餐兩個人食都夠 份量好大!蜂蜜芥末雞翼🦴一份有6隻 但係每隻都好巨型😂外皮脆得黎甜甜的 而且雞肉好嫩滑!勁飽啊榛子朱古力批伴烤棉花糖🍫食完鹹野緊係要食下甜野😋批底做得好脆身 濃濃既朱古力味😍放左一陣棉花糖都冇變型 咬開綿密半溶既棉花糖 加埋朱古力好夾 不過真係好甜🤣但好食!
都有專比狗狗既Menu📋
狗式炸雞🍗配薯條🍟