2022-09-06
༺TREEHOUSE ༻☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本資料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ TREEHOUSE𖠚ᐝ Festival Set Dinner for 2($288)⚑ 中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code地下1號舖ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥︎♡☽⋆.•* ¨¨¨¨¨¨¨¨¨食後感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ Festival Set Dinner for 2($288)➳ Fried cauliflower 好好食😋椰菜花爽口,炸衣唔油但係好脆!醬汁好正,有啲似章魚燒咁,超正🥰仲有啲沙律菜係底🥗➳ Regular Sakura BowlBowl 有蕃茄、紅椒、粟米、節瓜、枝豆同沙律菜,成個感覺好豐富🥰仲可以揀沙律菜同藜麥一半一半~不過同pizza 味道有啲相似,可能因為都係有紅椒同蕃茄🤣➳ Olives and Rocket Pizza蕃茄味好香 🍅酸酸甜甜咁😆有紅椒、核桃、車厘茄、橄欖同火箭菜☺️仲有辣椒醬,好香 第一下食落都幾辣😆個底好薄,好似wrap咁食會方便啲 ➳ Brownie用左椰子油整🥥食落有啲椰子香~另外,唔會好油,質地冇普通bro
➳ TREEHOUSE
ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥︎♡
➳ Fried cauliflower
➳ Regular Sakura Bowl
➳ Olives and Rocket Pizza
➳ Brownie
用左椰子油整🥥食落有啲椰子香~另外,唔會好油,質地冇普通brownie咁實!仲有核桃增加口感😙朱古力味好濃郁,唔會太甜,仲有朱古力粒添🤩
➳ Lemonade
好fresh, 唔會好甜或者好酸!
☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐廳環境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽
餐廳係自助形式,位置唔係好多~比較適合喺附近返工過嚟買午餐!