餐廳位置唔易搵 所以人流唔算多 希望大家有機會去支持吓( `◡͐´ )✧´•ᴥ•`千島海鮮薄餅($108)Dinner set 係配湯或者沙律或飲品今晚餐湯係粟米忌廉湯絕不是茶記嗰種白膠漿 而係真係食到啖啖打碎粟米蓉(∩´∀`∩)沙律特別之處係配上士多啤梨醬嗰個餐湯同沙律相比我認為餐湯比較突出(๑•́ω•̀)跟住要講重點千島海鮮pizza先強調小妹對Pizza係冇咩好感🤡但朋友想叫呢個嚟share結果係狠狠地被呢個pizza打咗一記響亮耳光( -᷄ ω -᷅ )佢係一個薄批 外邊超級脆 千島醬非常惹味 不是人造味道再加上墨魚菠蘿蜆同蟹籽等等配料係食到有種欲罷不能嘅感覺🤤 超級推介(❁´ω`❁)´•ᴥ•`蒜油大蝦聖女茄意粉($93)個意粉一上嘅時候我係未除口罩但都聞到好香( •̀ω •́ゞ)✧就知道一定好夠蒜味🤤蒜油方面非常滿意之外 深刻嘅係有四隻大大隻嘅蝦 而且仲好彈牙(・∀・)喺意粉入面嘅蝦嚟講絕對係高質不過薄餅就更令我驚喜´•ᴥ•`紫薯鮮奶+檸檬薑茶我比較推介紫薯鮮奶一嚟都幾特別 二嚟超靚可以打卡 三嚟仲要幾香甜(。・ω・)ノ檸檬薑茶一壺上 聞落好重薑味但飲落有少少失望 味道比較淡不過份量超多
餐廳位置唔易搵 所以人流唔算多

希望大家有機會去支持吓( `◡͐´ )✧

´•ᴥ•`千島海鮮薄餅($108)
Dinner set 係配湯或者沙律或飲品
今晚餐湯係粟米忌廉湯
絕不是茶記嗰種白膠漿
而係真係食到啖啖打碎粟米蓉(∩´∀`∩)
沙律特別之處係配上士多啤梨醬
嗰個餐湯同沙律相比我認為餐湯比較突出(๑•́ω•̀)

跟住要講重點千島海鮮pizza
先強調小妹對Pizza係冇咩好感🤡
但朋友想叫呢個嚟share
佢係一個薄批 外邊超級脆 千島醬非常惹味 不是人造味道
再加上墨魚菠蘿蜆同蟹籽等等配料
係食到有種欲罷不能嘅感覺🤤
超級推介(❁´ω`❁)

´•ᴥ•`蒜油大蝦聖女茄意粉($93)
個意粉一上嘅時候我係未除口罩
但都聞到好香( •̀ω •́ゞ)✧
就知道一定好夠蒜味🤤
蒜油方面非常滿意之外
深刻嘅係有四隻大大隻嘅蝦 而且仲好彈牙(・∀・)
喺意粉入面嘅蝦嚟講絕對係高質

不過份量超多 可以飲好耐😂

順帶一提 呢度除左聖誕餐同dinner set
另一突出之處係佢地嘅素menu
 食素嘅朋友都有一頁menu可以揀
唔會得一兩個素option仲清楚列明左蛋奶素等等 非常貼心(。•ﻌ•。)
餐廳座位非常少 可以先打去訂位ฅ•ﻌ•ฅ