2023-08-10 589 瀏覽
2個人食叫左個 火辣秘製炸雞同韓國烤肉芝加哥pizza,炸雞方面平時叫開蒜香甜辣同芝士粉,今次食塞呢個味真係返唔到轉頭,雖然有少少偏辣,但個醬完全唔失望!好好食!而chicago pizza 都算係signature,今次叫牛小排,但肉方面就有d太咸,仲有既係…個雞上檯再食完哂,pizza先會黎到…等左半個鐘,眼見隔離檯都係咁既情況,pizza食到一半就俾人話夠鐘要走人。我就拿拿臨啪哂佢,不過2個人既話確實有d太漏,因為cheese真係你做唔到既夠,上檯冇耐,耐既皮同底既cheese仲會分離,好難一啖咬到哂上下地去食,呢part又係失色左dd,話哂pizza Maru食pizza但pizza就等勁耐,同埋好快就散件。下次可能試其他分店可能會好d

下次可能試其他分店可能會好d