2022-02-03
去開又一城,諗起呢間d食物唔錯就再次幫襯,整體都唔錯。1️⃣蟹肉墨魚汁意粉配紅蝦塔塔 HKD2382️⃣巴馬火腿火箭菜薄餅 HKD178.味道 ★ ★ ★ ★ ☆意粉都幾好食,蒜香比較重,都幾多蟹肉,只係橄欖油好似多咗少少,食上口有點點油膩感。隻紅蝦就冇咩特別🤣Pizza都好大個,係傳統薄批,批入面有滿滿既cheese,my fav😍,巴馬火腿好食😋唔算太咸,火箭菜新鮮唔苦👍🏼.環境 ★ ★ ★ ☆ ☆餐廳係open area,空氣夠哂流通,只係佢開音樂開得太大聲,有d嘈。.服務 ★ ★ ★ ☆ ☆外籍店員有禮貌👍🏼我地本身被安排坐係靠近喇叭嘅位置,但因為音樂開得太大,所以我地想轉枱,佢都好好即刻安排.價錢 ★ ★ ★ ★ ☆其實依家出面cafe食pasta, pizza都係呢啲價錢了,呢間係Gaia group,雖然係集團但佢旗下既餐飯質素算幾好,價錢合理。
1️⃣蟹肉墨魚汁意粉配紅蝦塔塔 HKD238
2️⃣巴馬火腿火箭菜薄餅 HKD178