2023-11-14
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥬🥦🥕🥗🥙🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥢香菇雜菜拌飯套餐 $88 🆗套餐配上香濃南瓜湯,南瓜味濃郁。拌飯嘅雜錦香菇份量好多,醬料用上自家製咖哩汁,加埋脆炸蒜粒同紫菜絲,整體用料非常充足,非常飽肚👍🏻。🥢慢煮雞胸飯套餐 $98 🆙慢煮雞胸配白飯底,材料有西蘭花、木魚絲、芝麻碎。厚厚嘅雞胸肉有四大片,再加埋套餐嘅香濃南瓜湯,非常抵食。🥢抹茶高蛋白飲 $50 🆗抹茶高蛋白飲喺用香港品牌 not only protein嘅蛋白粉製成,抹茶味濃郁👍🏻。🥢皇家奶茶高蛋白飲 $50 🆗飲完之後覺得好飽肚,奶茶味幾天然,好適合增肌健身人士。🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥬🥦🥕🥗🥙🍴🍽️🍴🍽🍴🍽🗺 Poking(上環)上環蘇杭街121號地舖港鐵上環站 A2 出口#bakdiu上環 #bakdiu中西區 #bakdiu素食
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥬🥦🥕🥗🥙🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥢香菇雜菜拌飯套餐 $88 🆗
🥢慢煮雞胸飯套餐 $98 🆙
🥢抹茶高蛋白飲 $50 🆗
🥢皇家奶茶高蛋白飲 $50 🆗
飲完之後覺得好飽肚,奶茶味幾天然,好適合增肌健身人士。
🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸 食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10 環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10 服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10 性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10 整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥬🥦🥕🥗🥙🍴🍽️🍴🍽🍴🍽
🗺 Poking(上環)
上環蘇杭街121號地舖
港鐵上環站 A2 出口