2023-02-18 292 瀏覽
平時好少來到西環食野,但我知道呢度周圍都好多好野食,所以我就要求來呢一間試下。地鐵站一出行幾分鐘一條直路就見到相當方便,係一間英式餐廳,打開哂門相當開陽,都算係一個飲酒同朋友談下心gathering地方 不過如果拿得多物件就麻煩啲,因為佢唔會俾多張凳你,只會俾一個掛手袋鈎仔仔掛物件!食物方面都飽,前菜點左植物蛋「其實我唔記得真正嘅名」😂😂仲有燒豬腩肉,本來想食魚,突然聞到隔離枱咖哩好香,就改變左原本嘅柯打😂😂原來香噴噴嘅叫做咖喱西蘭花🥦仲有蘑菇做伴菜,都幾野味…但都叫做幾熱氣。甜品叫了心太軟,好好味😋service都幾好,服務員多數講英文,但原來有一個都識講中文嘅😂

燒豬腩肉
咖哩西蘭花