餐廳: 鮨燐
資訊:

2023-10-30 40 瀏覽
食個快飯 就去隔離做個運動Perfect day 🤭鋪面都幾寬敞,座位闊落~黎個前菜先~沙律 非常新鮮呀~ 開胃蒸蛋滑溜溜~入正題~ 壽司14貫愛媛縣真鯛、深海池魚、鰤魚 麵豉醬、牡丹蝦、凡立貝、細池魚、赤貝、赤身、金目鯛、中拖羅、黑鯥、Bb銀鱈魚、鯖魚卷、海膽~凡立貝、赤貝 係平時較為鍾意倉既兩款,新鮮美味~赤貝仲略帶爽口金目鯛、黑鯥、銀鱈魚~勝燒完,有好香既油脂香又有本身魚既鮮~鯖魚卷炙燒,面鋪白色透明昆布~wrap住脆紫菜~幾特別最無敵一定係海膽,清鮮開出一板,味道超級鮮甜,入口融化既感覺最後 蕎麥麵同甜品
食個快飯 就去隔離做個運動
Perfect day 🤭

鋪面都幾寬敞,座位闊落~

黎個前菜先~
沙律 非常新鮮呀~ 開胃
蒸蛋滑溜溜~

入正題~ 壽司14貫

鯖魚卷炙燒,面鋪白色透明昆布~wrap住脆紫菜~幾特別

最後 蕎麥麵同甜品
2023-10-25