2009-06-05 2 瀏覽
試咗三次,每次都覺幾好味!但係佢嘅流程就認真麻麻…第一次,啱啱開,以本死無大礙嘅心情試一試。米粉可以、清湯good、蘿蔔ok、冬菇not bad、菜decent、而最重要,唯一嘅肉---牛腩……竟然漏咗!慘!即刻call佢地,佢地不停道歉,又問要唔要送到我府上,我話算數,下次計少一樣算啦。第二次,係下一日(因為本人cheap,要追番之前果日漏咗嘅餸)同girlfriend去買,加咗辣。所有野都好味,牛腩都好,不過辣汁就太過油膩。第三次,又係同girlfriend買,星期一dinner time,去到見到幾個人等緊,已心知不妙…卒之等咗半個鐘!等待期間與其它人相視而笑,因為佢地不單止慢,仲要極亂!其實次次都好食,水準唔錯,最好食係迷你貢丸。廚房通常有五六個人,但往往只得一個煮食。如果可以改善流程就very good!住呢區嘅人,大多都知道一間餐廳喺跑馬地生存係幾咁困難,所以希望佢可以繼續好生意。
試咗三次,每次都覺幾好味!
但係佢嘅流程就認真麻麻…

• 迷你丸