REFLECT Restaurant & Bar

呢一間墨西哥餐廳環境唔錯,特別係室外位置,一串串好似星星咁嘅燈,幾有feel!😍特別要讚嘅就係佢嘅cocktail好有特色🤩2杯都好好飲~今次叫左佢嘅2人餐$688包湯、主食同酒!⭐️ MEXICAN FLAVORED SET FOR TWO $688 Drinks✨ Nama Sabi 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(Gin, Mint, Yuzu, Lemon, Honey, Wasabi)呢一杯朋友點嘅,好特別係wasabi!!!!!真係估唔到咁都可以整成酒!但加埋蜜糖、薄荷、檸檬又出奇地夾!😍有啲酸又帶啲糖同辣!✨ Fruity Garden👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(Vodka, Orange, Pineapple, Peach,Strawberry)呢杯好夢幻!好夢幻!好夢幻!上嘅時候仲會有個大bubble,爆咗仲會飄煙🥰今次我揀咗士多啤梨味,其實佢仲有其他水果Blackberry/Mango/Cactus Fruit可以揀~女仔一定會中意呢杯,又fresh又甜!❤️Main✨ 墨魚肉醬意粉 👍🏻👍🏻👍🏻我幾鍾意佢個意大利寬麵,煮得啱啱好,掛汁又有咬口😋 慢煮墨魚其實我唔係好搵到🤣不過應該切碎左同啲肉

Drinks
✨ Nama Sabi 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ Fruity Garden👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Main
✨ 墨魚肉醬意粉 👍🏻👍🏻👍🏻
我幾鍾意佢個意大利寬麵,煮得啱啱好,掛汁又有咬口😋 慢煮墨魚其實我唔係好搵到🤣不過應該切碎左同啲肉碎放埋一齊,融入咗!番茄肉醬我本來就中意食🤤

✨ 炭燒肉眼牛排 👍🏻👍🏻👍🏻
佢係炭烤澳洲草飼牛排,肉色賣相一流🤤肉眼靠近中間位置多啲油脂,肉質會比較嫩滑~兩邊比較熟,偏鞋🙈

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)