2022-09-17
放工實在太累,只想找個地方舒舒服服和謙謙食個晚餐傾下今日大家發生過咩事減下壓。近近地係享和街的 Diff. Cafe 到嘆返餐,呢到裝修係全白色牆比人好簡潔舒服的感覺,快來睇下我地叫左咩食 ⬇️⬇️⬇️⚛️ 蒜油大蝦番茄意粉 ~ 有4隻大蝦😍,簡簡單單的蒜油番茄炒意粉係最夾的,意粉軟硬適中, 大蝦又彈牙。⚛️ 煙肉芝士漢堡 ~ 去親Cafe 就會叫 burger🍔 ,因每間總會有唔會的驚喜, 而呢到的 🍔 一咬落去有驚喜喎好脆,漢堡夠厚身有質感煙肉好香口,食完好滿足。☕ 特濃朱古力 ~ 謙謙大讚好濃朱古力味, 飲完甜絲絲好幸福喎。🧊 Espresso soda ~ 精神壓力太大,侍應介紹我飲呢杯爽一爽, 我平時都喜歡飲啡,但無諗過咁樣溝會咁 match 飲落好順喉又唔會有苦澀味。