2022-09-12 344 瀏覽
一早book左位去試下dining city 個lunch set,book果陣remark想要卡位,食飯前一日佢sms confirmation 都有remark到要卡位。 點知食飯前半個鐘先打黎話因為某啲食物供應不足,所以冇得叫個lunch set。 其實食物供應唔夠,應該當日朝早or前一日都知道, 咁遲先通知冇左個lunch set,好似迫人食佢其他set咁,但最後都諗住照去試下。去到俾左bar 枱我地,大佬我book左位,冇卡位都算, 佢餐廳又有其他空枱,點解俾張bar 枱我? 同佢地講左想轉table seat,等左十幾分鐘都冇人理,個staff又西,未食已經一肚氣。

午餐