2021-04-27 1131 瀏覽
可能分店質素較參差,之前有同朋友食過葵芳分店還好,但今次黎食青衣既就麻麻地啦.晚上每個餐大概加30蚊就會有半自助晚餐,但我見其實啲沙律同甜品既賣相已經唔太吸引,款式亦不多,set dinner本身已有沙律甜品,所以叫左兩個 set 好似實惠啲。秘製醬焗豬肋排配燒春雞 $198擺盤睇落都幾精緻。雞肉都算嫩,豬肋排骨幾大條,肉唔多。薯蓉不過不失。美國薄西冷牛扒 $188牛扒稍嫌有點乾,而且肉質麻麻,食落唔夠肉味。餐牌寫係牛肝菌燒汁,唔知點解食落令人立刻回想起麥記漢堡扒既感覺(・・;)。對男生來說,份量應該唔夠飽。.set dinner 包餐湯,沙律或肉丸,同甜品餐湯,煙三文魚凱撒沙律蘑菇湯意外地不錯,仲食到唔少蘑菇顆粒拿破崙肉丸朱古力蛋糕既朱古力味其實有點假,外貌係幾好睇既

秘製醬焗豬肋排配燒春雞
秘製醬焗豬肋排配燒春雞 $198

美國薄西冷牛扒

美國薄西冷牛扒 $188
set dinner 包餐湯,沙律或肉丸,同甜品

餐湯,煙三文魚凱撒沙律
蘑菇湯意外地不錯,仲食到唔少蘑菇顆粒
拿破崙香草肉丸

拿破崙肉丸
朱古力蛋糕

朱古力蛋糕既朱古力味其實有點假,外貌係幾好睇既