2023-07-25 1087 瀏覽
📍Catch., 鰂魚涌🇭🇰有舊同事特登嚟鰂魚涌搵我lunch,梗係要搵間好少少嘅餐廳試吓😋Catch我都係第一次嚟,因為唔係平,平日唔會無啦啦同同事食咁貴😝Set lunch 包 salad/湯 + main + drinks + dessert 🦀Spicy Crab Pasta🍝雖然係貴,但呢個spicy crab pasta真係好好食好惹味,唔怪得睇OpenRice大家都咁推薦👍🏻食完之後就我都要推薦埋一份,不嬲都好鍾意蒜香+少辣嘅意粉,呢款仲多咗我好喜歡嘅蟹鮮味,有好多蟹肉,好好食!🤭🤭🐟Fish & Chips🍟舊同事揀咗fish & chips,都好香口,兩大舊炸魚都好厚肉,亦保持到juicy,舊同事話好食☺️呢間要搵機會再encore~~~ 睇返張相都好想再食個spicy crab pasta🤤
📍Catch., 鰂魚涌🇭🇰

🦀Spicy Crab Pasta🍝

🐟Fish & Chips🍟