2024-12-08
我希望呢篇野老闆們睇到,令你哋之後有改善其實野食唔差,但我覺得我永遠都唔會再嚟其實你哋個廚房係極級應聲,回音勁大你哋嘅所有對話或煮食聲音,係會係成間餐廳共鳴係哄鳴今次早餐叫咗個手撕豬croffle, 牛油果大蝦sour dough, 72% mocha Total張單27x嗰手撕豬croffle 同大蝦sour dough其實算唔差,調味都幾岀色,如果喺油尖旺區Cafe食嘅croffle同sour dough 都算係中上質素選擇但mocha 就都好一般,首先第一口入去啲奶係凍嘅,然後Mocha朱古力粉完全唔融(唔知係咪故意), 但入口個口感好差朱古力味極之濃郁,但完全冇咖啡口感另外星期六朝早,想係間cafe輕鬆安靜地食個早餐特別係喺價格大約係150per head 嘅cafe 大家係希望食物及環境都舒服嘅地方用餐當日,餐廳得4,5個客廚房有6個staff ( 包括老闆 ) 不斷大聲及興奮地講野唔知係咪餐廳新開,大家好興奮可以一齊做嘢但你哋嘅高談闊論係嚴重影響客人嘅用餐感受,真係食物質素幾好都冇用當日上致你哋喺花墟買聖誕花幾多錢,你哋沖咖啡用咩奶, 甚至你哋着鞋唔着襪,好不幸地,我全部聽
其實野食唔差,但我覺得我永遠都唔會再嚟
其實你哋個廚房係極級應聲,回音勁大
你哋嘅所有對話或煮食聲音,係會係成間餐廳共鳴係哄鳴
Total張單27x
朱古力味極之濃郁,但完全冇咖啡口感
另外星期六朝早,想係間cafe輕鬆安靜地食個早餐
特別係喺價格大約係150per head 嘅cafe
大家係希望食物及環境都舒服嘅地方用餐
當日,餐廳得4,5個客
廚房有6個staff ( 包括老闆 )
不斷大聲及興奮地講野
唔知係咪餐廳新開,大家好興奮可以一齊做嘢
當日上致你哋喺花墟買聖誕花幾多錢,
你哋沖咖啡用咩奶,
甚至你哋着鞋唔着襪,
好不幸地,我全部聽晒入腦,
仲要餐廳無啦啦喺度洗地
我唔知我究竟入咗一間餐廳食嘢定係入咗你哋嘅廚房後欄食嘢
我感覺我用咗$300去買咗我一個鐘頭好難受
呢個唔係我對一間餐廳用餐嘅期望
希望你哋改善啦,因為我覺得你哋食物差,但係我真係唔會再嚟