2018-04-22 283 瀏覽
美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒係佢地既signature牛扒🍴, Flat iron係成隻牛第2嫩滑既部位, 所以相對其他部位較矜貴, 店員就建議3成熟~Flat iron既肉質好鮮嫩, 牛肉味濃, 食落冇筋, 牛扒仍鎖住肉汁, 唔乾身。不過牛扒既份量比我想像中細好多, 唔叫沙律、是日餐湯 (南瓜忌廉湯) 同飲品應該唔會夠飽, 但呢個都係一個好好既機會俾自己之後再食多餐 - 甜品~呢度既薯條🍟係無限量提供, 任食嫁!! 不時會有staff拎住個薯條兜走黎走去幫你添薯條~ 呢個Ultimate burger🍔用上brioche bun, 麵包好厚身同鬆軟, 上面仲搽咗層牛油, 所以食落帶點牛油香。混入左flat iron既beef patty食落比平時食開既肉餅更軟熟。Beef patty好厚好大件, 肉質肥美同juicy, 漢堡扒肉味濃, 有油脂香, 好有口感。漢堡包入面仲有紅酒洋蔥、炸蒜片、 番茄🍅、生菜。

美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒

美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒

終極漢堡 Ultimate burger

漢堡包入面仲有紅酒洋蔥、炸蒜片、 番茄🍅、生菜。
2018-04-20