2021-06-09 44 瀏覽
放工後緊係又要食下野 咁先可以挨到星期五架😜😜最鐘意呢間餐廳個個八爪魚🐙超好食☺️推薦 佢仲有墨魚汁一齊食架!配埋焗薯仔同青椒👍另外香辣帶子意粉🍝都不錯啊 不會好辣的但好香噴噴😍 大大粒帶子 同超多菇啊仲食左秘魯汁烤雞同西班牙蛋餅😌有半飯雞架!朋友話雞腿🍗滑d 就佢食🤭 我食雞胸啦 幾鐘意佢個醬汁!蛋餅係配合西班牙腸 不錯Sueno (灣仔)灣仔皇后大道東137號地舖#生活小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar # 西式餐廳 #foodiehk #相機食先 #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#jessicafoodhunt#jessicafoodie
放工後緊係又要食下野
咁先可以挨到星期五架😜😜

配埋焗薯仔同青椒👍

仲食左秘魯汁烤雞同西班牙蛋餅😌
蛋餅係配合西班牙腸 不錯

Sueno (灣仔)
灣仔皇后大道東137號地舖