餐廳: 伊斯坦堡特快 (駱克道)
資訊:

2013-11-11 1152 瀏覽
平時食LUNCH都5-6人既我地,今日因為人少少,同2位同事出左去Explore附近有咩食!黎到呢度見到佢~因為我地3個都係外國回流既關係,大家對TURKISH FOOD都有種回憶 個鋪細細地,個梳化位唔係咁好坐... 我地叫左 CHICKEN DONER ON RICE, FALAFAL 同LAMB KABAB。好SUPRISE,估唔到咁好味,好懷念以前,哈哈哈哈。我食CHICKEN DONER ON RICE,啲雞好JUICY好好味,加埋D熱辣辣既飯~ 正!!! 食FALAFAL既同事係素食者~ 佢都話佢個FALAFAL好好味~ 入面係豆蓉做的。之後就係LAMB KABAB,可愛既地方係呢個同事一路食一路漏D汁出黎~ 原來呢度既WRAP係冇包個底的~ 平時出面個D係會包埋個底的。整體黎講~ 呢度都幾好~ 野食黎得快~ 味道好~ 值得再黎!
FALAFAL
CHICKEN DONOR ON RICE