2021-03-22 108 瀏覽
呢間係喺T.O.P 商場好受歡迎嘅餐廳😍想去好耐 所以終於約好時間同朋友去食返個tea😆蘋果咖哩飯配香煎鴨肝 $138呢個咖哩飯一嚟到就已經好香 上面仲有一大塊既鴨肝 望落去都好吸引🙉呢個飯薯仔味比較濃 有少少似薯片咖哩 因為呢個特點我哋都不停咁食🤣個飯有少少辣 所以令到我哋好開胃🤓 上面既鴨肝都好香好淋 入口即溶既感覺 呢個配搭都幾好食😋咖央窩夫 $68平時好少見呢一個組合 所以就揀咗呢一個做我哋嘅甜品😆 原來佢有四大片窩夫🧇 每件都好香牛油同蛋味 都幾大份咖😗 咖央醬比較甜 略為過甜 重椰奶味 所以撈返球藍色海鹽雪糕 又甜又鹹 撈埋一齊食幾得意☺️蘋果雪梨桂花茶 $42呢杯茶都比較大杯 仲好熱 佢倒出嚟個陣仲有啲桂花 所以好香🤤不過蘋果雪梨味就比較淡 如果佢濃啲應該更加好飲 但食咗咁多嘢飲番杯茶都唔錯🤤👍🏻

蘋果咖哩飯配香煎鴨肝 $138

咖央窩夫 $68