2019-02-19 419 瀏覽
每個 #星期日 #小秘書 都要上一小時游水堂,不過天資實在太差、又笨手笨腳... 學極都做唔到老師嘅要求😅 我都鄧老師唔開心🤣 不過算啦,反正都仲有兩三個月先可以出海,仲有時間嘅... 自我安慰😝做完運動,個人就特別易肚餓,不過又唔敢食太多嘢(好肥㗎)... 本來諗住入 #PacificCoffee 買支 #蕃石榴檸檬汁 解吓渴就返屋企,比錢果時眼尾見到件 #蛋糕 (chocolate loaf)似乎幾新鮮... 唯有要埋佢囉😝 可惜張張枱都坐滿人,#小秘書 只好搵張高枱 #立食 就算😏 件蛋糕果然新鮮又軟熟,牛油味好重,配埋支 #蕃石榴檸檬汁 又出奇地夾味🥰 間中簡簡單單一餐都唔錯吖👍🏻

2019-02-17
$45 (其他)