2020-12-01 39 瀏覽
burgerman 位於大角咀埃華街97號,沿路比較多工業鋪,佢既門面更特顯出不同。店舖較細,大約只可容納十幾人,枱底有個勾比人勾袋,善用空間。佢枱面有紙巾,手套,茄汁,芥辣比你用,唔洗下下問人,值得一讚。而落單要去cashier 到先比錢。佢星期一至五有lunch set, 比平時既價錢平少少但係就有沙律汽水送,加$5可轉薯條。我叫左個至尊漢堡轉薯條。個burger 好大,有2塊漢堡牛肉,加隻蛋,煙肉,芝士,生菜,蕃茄。由於太厚,一啖係咬唔晒。佢既漢堡牛肉煮得岩岩好,唔會有血水出,但同時keep 到肉汁,唔會乾身。另外薯條份量都好多,而且炸得幾脆。$100唔洗,有咁既質素,值得再來。