2024-04-18
呢條街開咗好多coffee shop bakery🥳食完 lunch想買杯咖啡 點知買多咗兩個 doughnut😂 做人真係好多誘惑😈 斑蘭咖啡好特別又好飲 冬甩好軟熟 ❣️Vanilla custard $42通常都會食最Classic嘅custard先😛 推薦的✅麵包炸完都冇乜負擔感 密度唔會好高 仲係軟熟🥳 裏面嘅cream用咗雲呢拿籽有少少流心 好香滑唔會膩🙆🏻♀️ 表面裹住糖 想冇咁甜可以dun走一啲😂❣️Pistachio white chocolate $45開心果控見到忍唔住要落手🥹 個冬甩好爆餡 開心果醬係四方八面爆出嚟🤪 啖啖都食到💦開心果味係恰到好處 唔會太甜太濃 定義咗我心目中嘅開心果白朱古力醬😂 加上少少開心果水係一個Perfect嘅下午茶₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎❣️PANDAN LATTE $45一杯咖啡唔夠下晝要飲多杯嘅人 鍾意發掘吓特別咖啡🫡呢個Combo好正 但唔多coffee shop有🤪 個斑蘭糖漿好香但唔會太甜 同latte好夾 而且有少少糖更加精神🥳 呢個配搭好濃 冰溶咗都仲好飲🙂↕️
斑蘭咖啡好特別又好飲 冬甩好軟熟
❣️Vanilla custard $42