2021-06-04 176 瀏覽
🇭🇰 The BTS Meal 💜💜💕今日6月3號係BTS Meal係香港麥當勞開始發售嘅日子,本來我都冇留意原來係今日出,見到出左個post,就落左去買啦今次BTS Meal其實係9件麥當勞餐,但係就新出左兩款新嘅醬料,分別係蒜辣蛋黃醬同埋韓式甜辣醬,估唔到今次新出嘅呢兩款醬都好好食,不過個人更鍾意蒜辣蛋黃醬👍🏻不過我相信Army們去食都係為左個包裝架啦!今次包裝用哂紫色同埋BTS Logo,應都印有보라해字樣,粉絲們千其唔可以錯過呀💜「紫色是彩虹的最後一個顏色,代表著互相信任、長長久久的相愛」「보라해」,中文譯為「紫愛你」、英文「I purple you」💜溫馨提示:我加左大,點知原來大杯汽水係冇紫色杯架,所以我又同個職員換返中杯🤣😜💰用麥當勞app下單有$3 coupon用,再用payme比錢仲有9折
🇭🇰 The BTS Meal 💜💜

外賣自取