2018-07-05
喺上環想揾間舒服休閒嘅餐廳坐下休息下靜靜地食個飯 真係唔好錯過呢間 Today’s foods lab!出上環站行兩步轉個彎就到一啲都唔偏僻,而且喺餐廳入面環境好靜唔會比出面馬路嘈到,光線同位都好足夠唔會坐到好迫或者好暗,環境乾淨有格調,同朋友想休閒咁嘆個飯或者下午茶呢到就最適合不過。佢地有唔同嘅健康餐款任配 食沙律又得飯又得,免費送佢地自家製嘅嘢飲,好抵食👍🏿👍🏿👍🏿今次就選擇咗一個雞胸南瓜汁配時菜15穀飯,加佢地自家製嘅雪梨蘋果薄菏茶。打開個飯盒好大嚿雞胸😋啲南瓜汁同時菜對我嚟講比例啱啱好唔會太多太少食落一啲都唔膩,唔會太結太稀,啲飯亦都唔係1pat pat嗰啲淋飯,成個飯好好食又飽肚。再飲埋佢地嘅雪梨蘋果薄荷茶 感覺好清新令到完飯嘅我好回味,離開都有唔捨得嘅感覺,一定會再返嚟食😋
打開個飯盒好大嚿雞胸😋